torsdag 21 april 2011

Flytt

Vi flyttade igår, jag och Christian. Och hans föräldrar och Johan. Alltså, det finns inget mer utmattande än att flytta. Vi var igång från elva till nio och det är fortfarande kaos i lägenheten. Vi åkte hem till Västerås när vi hade fått in allt i lägenheten och monterat soffa och så, och jag somnade på två sekunder redan klockan elva. Men åh vad det är kul att ha en egen lägenhet! Längtar tills på måndag då mamma och pappa åker upp med oss, vill packa in allt och göra det fint. Och åka till IKEA, förstås. Ska gå på stan med Malva imorn, men har lovat mig själv att hålla i pengarna så om jag ska inredningsshoppa får jag nog hålla mig till Myrornas. Så himla glad just nu!

fredag 8 april 2011

Ensamhelg

Christian har övergivit mig för Linköping den här helgen, och oftast när han flyr stan gör jag också det, för jag känner mig så ensam när han inte är här. Nu passar det ändå rätt bra, för jag måste läsa Madame Bovary till på måndag, och ska försöka börja på Brott och Straff också. Men ändå, gud vilken tråkig helg. Åh, nämnde jag att jag ska tvätta också? Ja. Det ska jag. Och städa! Kul!

Nej. Nu blev jag så deppig att jag måste äta lite godis.

tisdag 5 april 2011

Jag längtar efter...

sopade gator, soliga dagar, att flytta, att få laga mat ostört, att ha hela smat boende hos mig under valborg, valborg, x-men: first class, att läsa nya mortal instrumentsboken, att klara av den här terminen, picknick med klassen, hänga med peter (och jenny hoppas jag!) under påskveckan, att grilla för första gången i år, kvällens big brother, att ha läst brott & straff, att träffa christian snart, peters student, lennon & linus, att ha blommor på bordet i nya lägenheten, slippa släpa grejer mellan mig och christian, the hangover: part 2, att låsa upp lägenheten för första gången

Stora och små saker.

söndag 3 april 2011

Söndag

Lite dålig på att blogga för tillfället, sorry. Mycket att göra, orkar inte, allt sånt där, ni vet. Har haft en ganska rolig vecka, läst en del och varit på pubrunda med litteraturklassen. I helgen har jag hängt hos Christian och läst Wuthering Heights för kanske femte gången. Fy vad bra den är. Vi ska diskutera den på ett seminarium imorn och jag längtar faktiskt.

Annars går jag mest och längtar efter att flytta. Christian vill att vi ska åka till alperna om två veckor men det är ju omöjligt på fler sätt än ett. Hade ju varit rätt kul att åka iväg, men saknar tid, pengar och ännu mer tid.

Nu ska jag ta en liten tupplur. Är rätt sliten idag, fast vet inte varför. Var hemma och tittade på Supernatural igår, fast somnade sent. Jaja.