fredag 8 april 2011

Ensamhelg

Christian har övergivit mig för Linköping den här helgen, och oftast när han flyr stan gör jag också det, för jag känner mig så ensam när han inte är här. Nu passar det ändå rätt bra, för jag måste läsa Madame Bovary till på måndag, och ska försöka börja på Brott och Straff också. Men ändå, gud vilken tråkig helg. Åh, nämnde jag att jag ska tvätta också? Ja. Det ska jag. Och städa! Kul!

Nej. Nu blev jag så deppig att jag måste äta lite godis.

1 kommentar:

Teresa sa...

Jag fick ditt meddelande igår, men jag har inte kommit ihåg att svara. Har hunnit lugna mig lite sen dess, tror jag. Har t.ex. gjort mer än halva redovisningen till samhällskursen, så det är ju bra.

Se Christians frånvaro som en möjlighet att få mycket gjort! Skitbra juh. Plus att det är bra med rena kläder och en ren lägenhet. Och att göra läxorna. (Märks det att jag försöker vara positiv här? För det försöker jag verkligen.)

Annars: Ja! Vill jättegärna träffas. Typ i maj, när jag har aningen mindre att göra. Eller när någon av kurserna har lugnat ner sig lite. Eller när jag har fått in en bättre rutin. Hmm. Så ... Vi syns i juni?

(Allvarligt talat, dock: Vill ses. Kan väl försöka träffas nån gång? Innan juni.)