lördag 19 juni 2010

Kärlek

Herregud vad fint bröllopet var. Och Victoria var så vacker att jag, Jenny och Rebecka funderade på att bli lesbiska. Känner mig alldeles kärleksfull. Nu ska jag på 90-talsfest!


Källa: Expressen


Källa: Aftonbladet

3 kommentarer:

Teresa sa...

Är det i samma bröllopsanda som du faktiskt har avslöjat namnet på din pojkvän på FB nu? Blev lite chockad först och tänkte att någon måste ha hackat ditt konto. Sen kom jag på att det vore en rätt mild form av hackning och så började jag leta efter en någon mer rimlig förklaring. Typ kronprinsessbröllop.

Sofia sa...

Haha, nej, faktiskt inte. Kände bara att det var dags. Inte direkt en hemlighet längre liksom. Hur är det med dig förresten? Står Uppsala kvar? Har glömt att svara på dina kommentarer. Det vore jättekul att hälsa på Bettina, men det får nog bli i augusti, innan dess har jag inte tid. Nu är det bara jobb på schemat fram tills Grekland vecka 30.

Teresa sa...

Uppsala står kvar såklart. Har haft klart min semester nu, ser inte direkt fram emot att jobba. Vi kan väl försöka fixa att åka till Stockholm nån gång i augusti dårå, kan höra med Bettina om hon befinner sig där då.