måndag 24 januari 2011

Cat Woman

Åh, awesome! Anne Hathaway ska spela cat woman i nya Batman. Eller, Selina Kyle rättare sagt. Christopher Nolan är ju lite lurig, så hon kanske inte ens blir cat woman i den här filmen. Hur som helst, så himla bra val. Jag älskar Anne Hathaway.

In other news: jag har startat ett 90210-marathon (den nya serien, inte gamla Bevvan) och håller just nu på att tvätta. Skoj va?

7 kommentarer:

Jenny sa...

Jag tycker Anne var ett ganska märkligt val - jag kan inte alls se henne i den rollen!

Teresa sa...

Jag håller med Jenny!

Sofia sa...

Varför då? För att hon är mörkhårig? Jag tycker att hon har varit grym i varje film jag har sett henne i, så jag tror att hon kommer bli jättebra här också.

Teresa sa...

Nej, va? Varför skulle det vara för att hon är mörkhårig? Mest så har jag svårt för att se henne i den rollen för att hon aldrig har spelat någonting ens åt det här hållet (så vitt jag vet). Hon brukar ju mest vara med i romantiska komedier och annat barntillåtet. Men vem vet, det kanske funkar hur bra som helst?

Sofia sa...

Haha... sorry att jag blev superdefensiv. Det var bara att det första jag tänkte var att cat woman brukar vara blond.

Ja, fast hon var ju jättebra i t.ex. Becoming Jane, Rachel Getting Married och Brokeback Mountain, och de är ju inte chick-flicks (eller, Becoming Jane kanske, men det är åtminstone inte en komedi). Gillade henne i Alice in Wonderland också, även om det var en rätt udda karaktär. Vi får se helt enkelt, blir spännande!

Teresa sa...

Nej, det är ju sant att de inte är chick-flicks ... men de är ju åtminstone inom dramaspektrat (eller vad man nu ska kalla det) och ligger rätt långt bort från att spela Catwoman ändå. Fast! Jag lovar att ge henne en rättvis chans, när det nu blir att titta på den där filmen någon gång i framtiden.

Jenny sa...

Men alltså syrran, cat woman ska ju vara sexig, lite dangerous och lite koko. Anne kommer aldrig att lyckas förmedla det, hon är så söt och beskedlig. Det kommer bara att bli överdrivet. Cat woman ska vara någon som typ Megan Fox (med talang). Någon med lite Grrr faktor, du vet!