tisdag 24 maj 2011

KATNISS

Åh nej. Nu blir det så där jobbigt igen. Såg precis de första bilderna av Jennifer Lawrence som Katniss i The Hunger Games och fick den där känslan i magen. Lite nervositet, upphetsning och en krypande besatthet. Kommer bli knäppSofia igen. Kommer att logga in på IMDB varannan minut och se om det har kommit några nyheter. Kommer att längta i nästan ett helt år efter den här filmen (23:e mars 2012 har den premiär). Kommer självklart att bli fruktansvärt besviken när filmen kommer. Fan.




3 kommentarer:

Teresa sa...

Katniss? The hunger games?

grawkich? (Ordverifiering)

Sofia sa...

Haha. The Hunger Games är en bokserie av Suzanne Collins som blir film ny. Handlar om ett futuristisk land där folk bor i olika distrikt och styrs av en jätteelak regering typ... varje år ordnar de The Hunger Games, där två personer (en tjej och en kille) väljs ut slumpmässigt ur varje distrikt (finns 12) och stängs in i en arena där det går ut på att döda varandra tills det bara finns en överlevande kvar (hela grejen är för att folk ska fatta att regeringen bestämmer och att de inte ska revoltera). Låter bra va? Det är young adult-böcker, typ Twilight-genren (fast de här är MYCKET bättre). Läs dem! Du kan få låna tvåan och trean av mig, men ettan har jag inte.

Teresa sa...

Ahaa. Ja, kanske det. Ska kolla upp dem och ta ett beslut! Borde iofs läsa Twilight också, bara för att ha gjort det. Tar nog den här först, dock, låter bättre.