måndag 30 maj 2011

Nattblogg

Godkväll (eller, godnatt egentligen men så kan man ju inte säga)!

Min nya vana trogen är jag fortfarande vaken. Inte ens särskilt trött. Betar av The Office-avsnitt och har det rätt mysigt för mig själv. Så länge lamporna är tända och datorn är på går det bra att vara ensam. Är väl så mörkrädsla fungerar.

Har haft filmkväll med Teresa. Vi ägnade ungefär en timme åt att välja film och när vi väl hade satt på den (Little Fockers) så var den så trist att vi fick byta. Såg Unknown istället, med Liam Neeson och Diane Kruger. Den var underhållande. Oförutsägbar och spännande, och väldigt orealistisk.

Imorn (idag) har jag mitt sista seminarium på Litteraturvetenskap A. Vi ska göra någon slags presentation av en novell. Sen ska jag hem och skriva klart min uppsats (eller, jag har typ skrivit klart, mest finslip kvar) och sedan tänker jag minsann ta lite sommarlov. Min hjärna har redan ställt in sig på det dock, jag har varit så sjukt seg i huvudet den senaste veckan och inte ens orkat läsa de kortaste texterna.

Annars har jag mest spelat Super Mario. Har upptäckt att det finns massor med olika spel att ladda ner till mitt Super Mario Bros X på datorn. Kul!

Nej, lite mer The Office och sedan ska jag kanske fundera på att sova lite.

1 kommentar:

SARA, sa...

Älskar Unknown! Den är baserad på en fransk film som vi såg för några år sen. sen kollade vi på Unknown och insåg att vi hade 'sett den' pa franska efter typ en timma.